Hartelijk Welkom

klantenservice: 0597 67 10 31

0
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Leder Onderhoud

19 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

 1. Leather Cleaner / Lederreiniger

  Verwijder oppervlakkig vuil en vlekken uit leder!

  Productinformatie:
  150 ml flacon

  Leather Cleaner (Lederreiniger) is een mild reinigingsmiddel op waterbasis en is geschikt om oppervlakkig vuil en vlekken uit leder te verwijderen. Tevens is Leather Cleaner ideaal te gebruiken als voorbehandelingsmiddel bij gebruik van een lederonderhoudsproduct. Leather Cleaner is een niet agressief, PH-neutraal en mild reinigingsmiddel op waterbasis. Het is geschikt om oppervlakkig vuil en vlekken te verwijderen of als een voorbehandeling voor lederonderhoudsproducten. Dus niet geschikt om vlekken, die in de lak(bescherm)laag zijn getrokken, eruit te halen zoals o.a. balpeninkt, huid- en haarvet. Leather Cleaner is geschikt voor alle leersoorten, behalve voor geschuurd leder zoals suède, nubuck en pilotenleder. Na gebruik van Leather Cleaner is het raadzaam het leder direct te verzorgen met bijvoorbeeld Leather Care & Color. Bij moeilijke of hardnekkige vlekken gebruik maken van Leather Strong Cleaner.

  Meer info
  € 8,85
 2. Leatherlook Care kit - Clean & Care

  Leatherlook is praktisch materiaal met een goede bescherming tegen indringen van vocht en vuil. Om leatherlook mooi en schoon te houden,is de Leatherlook Care Kit een uitstekende keuze.

   

  Deze set bevat een effectief en veilig beschermings en verzorgingsproduct dat in één behandeling het leatherlook voorziet van een onzichtbare beschermlaag tegen het aanhechten van onder andere vuil, huidvet en transpiratievocht en de mogelijkheid om uw leatherlook goed te reinigen.

  Productverpakking:
  1x 150 ml fles 

   

  Meer info
  € 12,55
 3. Leatherlook Clean & Care

  Een verzorgingsproduct speciaal voor leatherlook en imitatieleer. Reinigt, verwijdert vlekken en geeft het oppervlak een frisse en verzorgde uitstraling.

  Productverpakking:
  1x 150 ml fles 

   

  Meer info
  € 10,50
 4. Leather Power Cleaner

  Reinigt, ontvet en verwijdert moeiteloos intensieve verontreinigingen en vervuiling!

  Productinformatie:
  250 ml flacon

  Een krachtige reiniger voor gedekverfde en semi-aniline ledersoorten, alsmede voor Leatherlook. Niet geschikt voor geschuurd leder en (glad) vol-aniline leder. 

  Meer info
  € 14,25
 5. Leather Care Kit - Wax & Oil

  Set voor het reinigen, onderhouden en beschermen van uw leder!

  Productinformatie:
  set: 2 x 150 ml flesjes

  Gewaxt en geolied leder is een natuurproduct met een mooie, luxe uitstraling. Om uw leder mooi en in topconditie te houden, is de Leather Care Kit een uitstekende keuze.

  Deze set bevat hoogwaardige en veilige producten om uw leder optimaal te beschermen en te reinigen tegen onder andere  dranken, voedingsmiddelen en alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier. Regelmatig onderhoud houdt leder soepel en verlengt de levensduur.

  Meer info
  € 20,95
 6. Natural Leather Wax & Oil

  Bescherm en herstel uw leder!

  Productinformatie
  150 ml flacon

  Een lederbeschermer en voeding voor natuurlijke leersoorten die afgewerkt zijn met een was en/of olielaag. Het voedt het leder (voorkomt uitdroging), biedt bescherming en herstelt de was en/of olieafwerking van het leder.

  Meer info
  € 13,10
 7. Leather Care Kit - Brushed Leather

  Geschuurd, geborsteld of veloursachtig leder is een robuuste en natuurlijke ledersoort met een mooie en warme uitstraling.  Om uw leder mooi en schoon te houden, is de Leather Care Kit een uitstekende keuze.

  Deze set bevat hoogwaardige en veilige producten om uw leder optimaal te beschermen en te reinigen tegen onder andere  dranken, voedingsmiddelen en alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier. Regelmatig onderhoud houdt leder soepel en verlengt de levensduur.

  Meer info
  € 29,35
 8. Leather Oil

  Kleurloze olie voor de onderhoud van uw leder!

  Productinformatie:
  250 ml flacon

  Een kleurloze onderhoudsolie geschikt voor gedekverfd, semi-aniline en handwish leder (ongeschikt voor nubuck/suède). Leather Oil voedt, onderhoudt en zorgt ervoor dat het leder soepel blijft. Tevens voorkomt het craquelé (barstjes in de laklaag van het leder). Ideaal voor meubelen die reeds geruime tijd (jaren) geen onderhoudsbeurt hebben ondergaan!

  Meer info
  € 10,50
 9. Leather Care & Protect

  Beschermt en verzorgt uw leder!

  Productinformatie:
  250 ml flacon

  Een beschermende kleurloze ledercrème. Het voedt, houdt soepel en biedt extra bescherming tegen onder andere dranken, voedingsmiddelen en alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier. Niet geschikt voor geschuurd leder, zoals nubuck en suède.

  Meer info
  € 16,50
 10. Vintage Leather Lotion

  Reinig, herstel en bescherm uw lederen producten!

  Vintage Leather Lotion is een verzorgingsproduct speciaal voor Vintage ledersoorten. Door de speciale samenstelling wordt het leder gereinigd, herstelt het de beschermende werking en verdiept het de kleur van het Vintage leder. Reinigt het leer van lichte vervuiling en huidvet. Beschermt tegen indringen van vocht en vuil. Frist de kleur weer op.

  Verpakking:
  500 ml sprayflacon (12 flacons per doos)

  Meer info
  € 19,95
 11. Leather Care & Color

  Een optimaal verzorgende en bijkleurende ledercreme!

  Productinformatie:

  250 ml

  Alle voordelen:
  • Verkrijgbaar in circa 34 gangbare kleuren (ook in een kleurloze versie).
  • Kleurherstellende werking (frist de kleur van het leder op).
  • Het voedt en houdt het leder zacht en soepel. • Biedt lichte bescherming (vormt een microscopisch dun beschermlaagje).
  • Beschermt tegen UV-straling (zonlicht).
  • Verlengt de levensduur.
  • Houdt leder langer mooi (ook qua kleur).
  • Geschikt voor alle leersoorten, maar NIET voor geschuurde/velours leersoorten zoals nubuck, suède of pilotenleder.

  Extra informatie:

  Voor nieuw leder is Leather Care & Color in kleurloos een ideaal verzorgingsproduct. Pas als er kleine beschadigingen (haarscheurtjes, krasjes, enz.) ontstaan of het leder begint z’n kleur enigszins te verliezen, dan de behandeling voortzetten met Leather Care & Color in een bijpassende kleur. Dit geldt ook voor kleuren die flets of “grijsachtig/wit” zijn geworden.

  Meer info
  € 12,45
 12. Leather Strong Cleaner

  Verwijder zowel vervuiling als (zware) vlekken uit uw leder!

  Productinformatie:
  150 ml (spray)flacon

  Intensieve reiniger om zowel vervuiling als (zware) vlekken te verwijderen.
  Geschikt voor alle gladde leersoorten zoals gedekverfd en semi-aniline leder, maar ook geschikt voor leatherlook, skai en Pull Up (mits niet voorzien van een was- of olielaag).
  Niet geschikt voor natuurlijk afgewerkte of geschuurde leersoorten (o.a. nubuck, suède en volaniline leder).
  Leather Strong Cleaner verwijdert moeiteloos intensieve verontreinigingen en vlekken, die met een normale lederreiniger niet meer te verwijderen zijn.

  Meer info
  € 11,30
 13. Leather Ink Remover

  Verwijdert nagenoeg alle soorten (balpen)inkt van gedekverfd leder!

  Productinformatie:
  4,5 ml stick

  Ink 
  Remover is een mild, geurloos, oplosmiddelarm, pasteus product dat inkt snel en effectief verwijderd. Alleen geschikt voor het verwijderen van (balpen)inkt vlekken en strepen uit gedekverfd en semi aniline leder (ongeschikt voor nubuck, suède, waxleder en volaniline). Bij twijfel Ink Remover altijd eerst uitproberen op een onopvallende plaats.

  Meer info
  € 10,95
 14. Aquacolor

  Een lederreparatie crème om de kleur van door zon verschoten of gecraqueleerd leer weer blijvend op te frissen.

  Productinformatie:
  150 ml flacon

  Het dringt diep in het leer en geeft het leer zijn oorspronkelijke kleur terug.
  Aquacolor+ is verkrijgbaar in ongeveer 32 gangbare kleuren.  Aquacolor+ is een watergedragen kleurmiddel (geen onderhoudsmiddel) dat gebruikt kan worden op alle leersoorten met een laklaag en eventueel ook op glad volaniline leder. Dus niet geschikt op leersoorten als Nubuck, Suède, Schapenleder of Pull Up of gewaxed leder. Aquacolor+ is in staat om de oorspronkelijke kleur van het leder (blijvend) terug te krijgen zonder dat de kleur afgeeft. De aangebrachte kleur blijft ongeveer 12 maanden goed op het leer zitten, dit is echter afhankelijk van de gebruiksintensiteit van het behandelde oppervlak. Nadien kan het zijn dat de behandeling weer herhaald dient te worden. Let op! Aquacolor is niet geschikt voor het veranderen van de kleur van het leder. Aquacolor+ is puur een blijvende kleurversterking voor het leder. Leder in de kleur wit kan bijvoorbeeld niet zwart gemaakt worden met dit product!

  Meer info
  € 18,95
 15. Leather Repair Pencil

  Corrigeer de kleurbeschadigingen op uw leder!

  Productinformatie:

  Een gebruiksvriendelijke professionele bijwerkstift voor het eenvoudig corrigeren van kleurbeschadigingen. Te gebruiken op alle soorten leder, leatherlook (en evt. vinyl).
  Leverbaar in 24 verschillende kleuren.


  Meer info
  € 10,95
 16. Natural Leather Cleaner

  Snel en effectief verontreinigingen en vlekken verwijderen!

  Productinformatie:
  250 ml flacon

  Natural Leather Cleaner verwijdert verontreinigingen (en vlekken) snel en effectief. Speciale reiniger voor leder met een open structuur, eventueel voorzien van een was- en/of olielaag. Ook geschikt voor geschuurd leder zoals pilotenleder, suède en nubuck. Vele van deze leersoorten vertonen meestal een kras-, velours-, of geschuurd effect.

  Meer info
  € 10,45
 17. Lederolie

  Kleurloze olie voor de onderhoud van uw leder!

  Productinformatie:
  150 ml flacon

  Een kleurloze onderhoudsolie geschikt voor gedekverfd, semi-aniline en handwish leder (ongeschikt voor nubuck/suède). Lederolie voedt, onderhoudt en zorgt ervoor dat het leder soepel blijft. Tevens voorkomt het craquelé (barstjes in de laklaag van het leder). Ideaal voor meubelen die reeds geruime tijd (jaren) geen onderhoudsbeurt hebben ondergaan!

  Meer info
  € 7,30
 18. Textile & Leather Protector

  Bescherm uw textiel en leder tegen vuil en vlekken! 

  Productinformatie:
  500 ml spuitbus

  Nieuw of pas gereinigd textiel of geschuurd leder kan met Textile & Leather Protector beschermd worden tegen vuil en vlekken. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weggedept kunnen worden. Textile & Leather Protector herstelt ook de waterafstotende eigenschappen van textiel / geschuurd leder. De behandeling verandert niets aan het uiterlijk of het aanvoelen. Deze spuitbus is een beschermingsmiddel die geschikt is voor alle textiele bekleding en volaniline leder zoals bijvoorbeeld nubuck, suède en pilotenleder (zogenaamde geschuurde leersoorten). Toepassingen zijn bijvoorbeeld: Interieur, zoals meubels en gordijnen, wandtextiel, tafellinnen en lampenkappen. Exterieur, zoals zonwering, lounge-sets en tuinkussens. Kleding, zoals sport- en regenkleding, dassen, enz. Auto-, boot- en caravanbekleding.

   

  Meer info
  € 12,35
 19. Leather Protector Spray

  Bescherm uw leder tegen vuil en vlekken! 

  Productinformatie:
  500 ml spuitbus

  Nieuw of pas gereinigd textiel of geschuurd leder kan met Leather Protector beschermd worden tegen vuil en vlekken. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weggedept kunnen worden. De Leather Protector Spray herstelt ook de waterafstotende eigenschappen van textiel / geschuurd leder. De behandeling verandert niets aan het uiterlijk of het aanvoelen. Deze spuitbus is een beschermingsmiddel die geschikt is voor alle textiele bekleding en volaniline leder zoals bijvoorbeeld nubuck, suède en pilotenleder (zogenaamde geschuurde leersoorten). Toepassingen zijn bijvoorbeeld: Interieur, zoals meubels en gordijnen, wandtextiel, tafellinnen en lampenkappen. Exterieur, zoals zonwering, lounge-sets en tuinkussens. Kleding, zoals sport- en regenkleding, dassen, enz. Auto-, boot- en caravanbekleding.

   

  Meer info
  € 12,35

19 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Winkelwagen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.