Hartelijk Welkom

klantenservice: 0597 67 10 31

0
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Hout Onderhoud

21 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

 1. Meubelolie

  Meubelolie voor uw glanzend gelakte houtsoorten!

  Productinformatie:
  250 ml fles 

  Meubelolie is een universele meubelolie voor alle glanzend gelakte houtsoorten. Frist de laklaag op, camoufleert kleine oppervlakkige krasjes en laat een mooie glanslaag achter op het meubel. 

  Meubelolie is verkrijgbaar in de kleuren: rood (klassiek), bruin en blank (kleurloos). De blanke kleur is op elk gelakt meubel toepasbaar. De bruine (donkere) uitvoering wordt voornamelijk op donkere meubelen gebruikt. De rode Meubelolie wordt voornamelijk toegepast op de klassiekere houtsoorten zoals kersen en mahonie.

  Meer info
  € 8,35
 2. Natural Woodsealer

  Een gebruiksklaar afwerkingsproduct voor onbehandeld hout!

  Productinformatie
  250 ml fles of 1 liter blik

  Een gebruiksklare watergedragen impregneerolie voor binnen die het hout nauwelijks doet verkleuren. Laat na 2 behandelingen een nagenoeg onbehandeld effect achter! Geeft het oppervlak een optimale bescherming tegen water, vetten en olie.

  Natural woodsealer is dus geen onderhoudsproduct, maar puur en alleen een afwerkingsproduct voor onbehandeld hout!

  Natural woodsealer is niet vergelende polyurethaan olie die geschikt is voor het natuurlijk afwerken/beschermen van alle onbehandelde houtsoorten (o.a. teak, eiken, etc.). Te gebruiken op o,a. meubelen, parket en vloerdelen. Door de hoge slijtvastheid en de goede waterafstotende/impregnerende eigenschappen is het uitermate geschikt voor (salon)tafels en parket.

  Verbruik (richtlijn): ± 10 m2 / per liter. Houdbaarheid: 2 jaar, mits bewaard in een goed gesloten verpakking op een koele en droge plek (vorstvrij).

  Meer info
  € 12,45
 3. Natural Woodprotector 2K

  Geef uw onbehandelde houten meubelen een optimale beschermlaag!

  Productinformatie:
  500 ml blik (+ harder).

  Een kleurloze 2-komponenten hardlak op waterbasis (voor binnengebruik) met een hoge mate van bestendigheid. Het geeft hout een optimale en nagenoeg onzichtbare beschermlaag zonder dat het hout verkleurd. Geschikt voor onbehandelde houten meubelen en vloeren (eiken, teak, mahonie, kersen, grenen, etc.).

  Meer info
  € 34,60
 4. Combiset Structuurolie + Woodcleaner

  Structuurolie beschermt hout tegen vlekken, vocht, warmte en geeft het hout een natuurlijke, matte, olieachtige uitstraling.

  Woodclean is een intensieve houtreiniger die als voorbehandelingsmiddel fungeert bij het gebruik van de Structuurolie. 

   

  Meer info
  € 13,95
 5. Combiset Natural Woodsealer + Woodcleaner

  Natural Woodsealer (250ml) is een gebruiksklare, watergedragen impregneerolie voor binnen die het hout nauwelijks doet verkleuren.

  Woodclean is een intensieve houtreiniger die als voorbehandelingsmiddel fungeert bij het gebruik van de Natural Woodsealer. 

   

  Meer info
  € 16,45
 6. Structuurolie Blank Zijdeglans 2-40 VK 1 ltr

  Een goed beschermende meubelolie!

  Productinformatie
  1 liter blik 

  Structuurolie geeft een transparant glanzende uitstraling aan uw vloer of meubel. Structuurolie is een product om uw houten vloeren en meubels tegen vochtvlekken en oppervlakkige kringen te beschermen. Na een behandeling met structuurolie kunt u het hout gewoon afnemen met een natte doek. Wel is het belangrijk om de gebruiksaanwijzing goed op te volgen voor een optimaal resultaat.

  Meer info
  € 29,95
 7. Structuurolie Blank Mat 2-30 VK 1 Liter

  Een goed beschermende meubelolie!

  Productinformatie
  1 liter blik 

  Structuurolie geeft een transparant matte uitstraling aan uw vloer of meubel. Structuurolie is een product om uw houten vloeren en meubels tegen vochtvlekken en oppervlakkige kringen te beschermen. Na een behandeling met structuurolie kunt u het hout gewoon afnemen met een natte doek. Wel is het belangrijk om de gebruiksaanwijzing goed op te volgen voor een optimaal resultaat.

  Meer info
  € 29,95
 8. Waxoil Wood Care kit + Cleaner

  Productinformatie:
  2x 250 ml fles 

  Waxoil is een verzorgingsproduct speciaal voor alle houtsoorten met een naturel of matte was- en/of olielaag. Het biedt extra bescherming, verzorgt, voedt en verfrist. Natural Wood Cleaner is een veilige reiniger op waterbasis voor houten oppervlakken afgewerkt met lak, was, olie of wasolie.

  Meer info
  € 17,50
 9. Shine & Fix - Wood Care kit

  Shine & Fix is een kleurloze polish voor alle hoogglanzende oppervlakken. Het beschermt, verzorgt en camoufleert lichte gebruikssporen en oneffenheden. Het geeft doffe laklagen zijn oorspronkelijke hoogglanseffect terug zonder strepen achter te laten. Natural Wood Cleaner is een veilige intensiefreiniger op waterbasis voor houten oppervlakken afgewerkt met lak, was, olie of wasolie.

  Productverpakking:
  2x 250 ml fles 

   

  Meer info
  € 17,50
 10. Teakfix - Wood

  Bescherm uw onbewerkte teakhout of andere tropische hardhoutsoorten!

  Productinformatie
  250 ml fles

  Teakfix Wood is een kleurloze beschermer op waterbasis voor onbewerkt (blank) teakhout of andere tropische hardhoutsoorten (voor binnen).

  Teakfix heeft als groot voordeel dat teakhout na een behandeling met Teakfix niet van kleur verandert. De natuurlijke uitstraling van het teakhout blijft behouden en het meubel is direct beschermd tegen vuil en vochtvlekken.

  Teakfix heeft wel de eigenschap dat het minder bestendig is tegen vlekken op basis van vet. Echter zijn vetvlekken ook weer redelijk gemakkelijk te verwijderen.

  Meer info
  € 8,90
 11. Antiekwas - Antique Wax

  Geschikt voor alle houten meubelen met een wasafwerking!

  Productinformatie
  Antiekwas 370ml (Donkerbruin - €8,35)
  Antiekwas 370ml (Middenbruin - €8,35)

  Antiekwas 370ml (Kleurloos - €7,85

  Een ouderwetse vaste boenwas/antiekwas gemaakt van verschillende natuurlijke wassen. Leverbaar in de kleuren kleurloos, middenbruin en donkerbruin.

  Antiekwas - Antique Wax is een traditioneel gemaakte was op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals carnauba, candellilla, ruwe bijenwas en terpentijnolie.

  Deze vaste was is makkelijk te verwerken en is geschikt voor alle houten meubelen met een wasafwerking (tafels, kasten, etc). Antiekwas kan eventueel ook heel dun over een gelakt houten meubel, echter het onderhoudsadvies bij gelakt houten meubelen is bij voorkeur Elite polish. Het frist het meubelstuk weer compleet op, camoufleert kleine oneffenheden of beschadigingen en laat een beschermend waslaagje achter. Ook zal het meubel zijn mooie glans weer terugkrijgen.

  Meer info
  € 7,85
 12. Multi Mat Cleaner

  Reinig uw mat gelakte houten meubelen!

  Productinformatie:
  Sproeiflacon 500 ml

  Een universele speciaalreiniger voor houten meubelen die afgewerkt zijn met een dekkende matte laklaag (veel voorkomende kleuren zijn o.a. wit, zwart en rood). Ook geschikt voor meubelen die afgewerkt zijn met een zogenaamde kunststof toplaag (o.a. melamine, laminaat of een houtfolie).

  Het verwijdert o.a. vetvlekken en vlekken ontstaan door bijvoorbeeld eten en/of drinken, etc. Tevens krijgt het meubel weer de oorspronkelijke frisse & verzorgde uitstraling (met behoud van de matte uitstraling).

  Meer info
  € 10,45
 13. Elite Polish

  De ideale onderhoudspolish voor uw gelakte houten meubelen!

  Productinformatie:
  150 ml fles 


  Elite polish is een ideale (melkachtige) onderhoudspolish op waterbasis voor alle (glanzend) gelakte houten meubelen. Het camoufleert kleine oppervlakkige oneffenheden en geeft het meubel weer een mooie diepe zijdeglans. Geschikt voor zowel moderne als klassieke meubelen.

  Met Elite Polish wordt het meubel optimaal onderhouden, opgefrist en gevoed. Het laat een mooie diepe zijdeglans achter op de laklaag van het meubel. Elite Polish heeft tevens een licht polijstende werking op de laklaag van het hout. Hierdoor wordt de laklaag licht geëgaliseerd en worden kleine krasjes en beschadigingen gecamoufleerd. Mede hierdoor is Elite Polish soms in staat lichte (verse) warmte- en/of vochtplekjes uit de laklaag te verwijderen. Warmte- en/of vochtkringen die reeds geruime tijd in het hout zitten, zijn niet te verwijderen met een onderhoudsmiddel. Elite Polish laat geen vettige laag op het meubel achter, waarin zich vuil en vingertasten kunnen gaan vastzetten.

  Meer info
  € 8,90
 14. Shine & Fix

  Hoogglans polish voor meubelen met o.a. een hoogglanzende laklaag!

  Productinformatie:
  250 ml verpakking

  Shine & Fix is een hoogglans polish geschikt voor meubelen en keukens afgewerkt met een hoogglanzende laklaag, folielaag of melamine/laminaat toplaag. Veel voorkomende kleuren in hoogglans zijn o.a. wit en zwart. Uiteraard is Shine & Fix geschikt voor alle kleuren!

  Meer info
  € 12,55
 15. Hout Repair Set

  Repareer de kleurbeschadigingen en oneffenheden op uw houten meubelen!

  Productinformatie
  De set (zakje) bestaat uit:
  - Een 3-delige/kleurige transparante bijwerkstift voor hout (houtnerf blijft zichtbaar).
  - Een 8 cm staafje houtvulwas (Colorwax/stopwas) in de lichtste kleur van de bijwerkstif


  Een compleet Hout Reparatie Setje voor het eenvoudig maskeren/ repareren van kleurbeschadigingen en oneffenheden (o.a. krassen). Te gebruiken op houten meubelen & vloeren (ook laminaat). Op elke verpakking zijn de 3 houtkleuren waarop de set toepasbaar is, afgebeeld.

  Verkrijgbaar in 4 gangbare complete sets, te weten: Eiken–Noten–Koloniale kleuren / Mahonie–Kersen kleuren / Leem eiken- Lichtgrijs-Middengrijs / Beuken–Vuren–Grenen kleuren.

  Meer info
  € 10,95
 16. Woodclean reiniger

  Intensieve reiniger voor alle houtsoorten met een olielaag, laklaag of waslaag!

  Productinformatie:
  250 ml fles

  Een intensieve houtreiniger die tevens als voorbehandelingsmiddel fungeert bij het gebruik van alle onderhoudsmiddelen die er voor houten meubelen verkrijgbaar zijn.

  Woodclean is te gebruiken op alle houtsoorten met een olielaag, een laklaag of een waslaag. Woodclean wordt o.a. gebruikt voor het intensief reinigen van vervuilde waslagen, olielagen of laklagen. Tevens is Woodclean in staat om (zware) vlekken te verwijderen uit meubelen die voorzien zijn van was of olie (eventueel in combinatie met een zeer fijn staalwolletje of schuursponsje).

  Door het gehele meubel vooraf een behandeling met Woodclean te geven, wordt bij een aansluitende behandeling met een willekeurig onderhoudsmiddel een beter resultaat bereikt. Dit omdat het onderhoudsmiddel zich niet meer vermengd met het nog aanwezige vuil op het meubel. Omdat Woodclean de ondergrond intensief reinigt, wordt de ondergrond enigszins schraal. Hierdoor dient men na een behandeling met Woodclean altijd een geschikt onderhoudsmiddel te gebruiken.

  Meer info
  € 4,95
 17. Greenfix

  Greenfix is een beschermende, uithardende, plantaardige meubelolie!

  Productinformatie
  Losse fles (250 ml)

  Greenfix is een beschermende, uithardende, plantaardige meubelolie (op basis van lijnolie). Greenfix voorkomt vlekken, verbetert de slijtvastheid en beschermt hout optimaal tegen vocht en warmte. Geschikt voor alle houtsoorten met een olie- of waslaag, maar ook ideaal voor het oliën van onbewerkt (onbehandeld) hout zoals eiken, kersen, koloniaal (teak), beuken, grenen en vuren.

  Greenfix geeft het meubel een natuurlijke en warme uitstraling. Omdat Greenfix mede gebaseerd is op lijnolie, kleurt de onbehandelde houtsoort na een behandeling altijd iets donkerder op, vooral bij teakhout. Na verloop van tijd is het raadzaam het meubel (alvorens een nieuwe laag Greenfix aan te brengen) eerst te reinigen /ontvetten met Woodclean intensieve houtreiniger! Greenfix is ook geschikt als onderhoudsolie voor meubelen die voorzien zijn van een waslaag. Greenfix kan rechtstreeks over de waslaag worden aangebracht, maar bij voorkeur dan wel een voorbehandeling geven met Woodclean intensieve houtreiniger.

  Greenfix is eventueel ook geschikt als onderhoudsmiddel voor houten tuinmeubels en meubels voorzien van een laklaag. Echter geven wij bij het onderhoud van gelakte houten meubelen de voorkeur aan Elite meubelpolish of Meuboline (speciaal geschikt voor gelakte meubelen).

  Meer info
  € 8,90
 18. Mat Polish

  Verzorg uw mat gelakte of naturel geoliede meubelen!

  Productinformatie:
  250 ml fles

  Een verzorgingsproduct speciaal geschikt voor alle (zeer) mat gelakte of naturel geoliede houtsoorten. Frist het meubel op zonder een glanslaag achter te laten. Ook eventuele glimplekken worden verwijderd. Geschikt voor alle (zeer) matgelakte houtsoorten (o.a. CBM 281) of naturel geoliede houtsoorten.

  Meer info
  € 12,45
 19. Structuurolie

  Een goed beschermende en uithardende meubelolie!

  Productinformatie
  250 ml flacon

  Structuurolie is een goed beschermende, uithardende meubelolie bestaande uit een mengsel van gemodificeerde oliën, oplosmiddelen en diverse additieven. Structuurolie beschermt hout tegen vlekken, vocht en warmte. Structuurolie geeft het hout een natuurlijke en matte olieachtige uitstraling.

  Structuurolie is zeer geschikt als verzorgingsmiddel voor meubelen met een was of olielaag. Tevens is Structuurolie zeer geschikt als afwerking voor alle onbehandelde houtsoorten zoals noten, eiken, kersen, koloniaal (teak), beuken, grenen en vuren. Afhankelijk van de houtsoort zal onbehandeld hout na een behandeling minimaal opkleuren (dit in ieder geval in mindere mate dan bij een plantaardige lijnolie).

  Meer info
  € 9,95
 20. WaxOil

  Verzorg, verfris en bescherm uw houten meubelen!

  Productinformatie
  250 ml flacon

  WaxOil natuurlijke houtverzorger is een universeel verzorgingsproduct en bestaat uit een combinatie van zuivere was en natuurlijke olie.
  Het verzorgt, verfrist en beschermt houten meubelen die reeds voorzien zijn van een naturel/natuurlijke matte olielaag of waslaag of een combinatie daarvan. Ook ideaal voor bijvoorbeeld houten meubelen met een zgn. “doorleefd” of “doortrokken” uiterlijk. WaxOil behoudt het natuurlijke, matte/naturel karakter van het hout en zal de authentieke uitstraling niet of nauwelijks doen veranderen.

  Toepassingsgebied: Geschikt voor alle houtsoorten die afgewerkt zijn met een natuurlijke/matte waslaag, olielaag of een combinatie daarvan. Ook ideaal voor meubelen met een zgn. “doorleefd” of “doortrokken” uiterlijk (voornamelijk sprake van bij eikenhout).

  Meer info
  € 14,00
 21. Wood Power Cleaner

  Een krachtige reiniger en ontvetter voor hout afgewerkt met lak, was, olie wasolie, alsmede onbehandeld hout. Reinigt, ontvet en verwijdert hardnekkige vervuiling en vlekken. Open voor de gebruiksaanwijzing het etiket bij het hoekje "OPEN". inhoud: 250ml

  Meer info
  € 7,50

21 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Winkelwagen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.